• Nuevo
Bicicleta Tool Kit 44pcs Profesional de Biciclete, Instrumentul de Reparare Kit Calitate de Biciclete de Întreținere Set de scule pentru Biciclete de Munte Biciclete Rutiere de Întreținere într-un Elegant de Stocare de Caz (Gri Stocare de Caz)

Bicicleta Tool Kit 44pcs Profesional de Biciclete, Instrumentul de Reparare Kit Calitate de Biciclete de Întreținere Set de scule

clasificat:
RON 83.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

【Specificatii Complete】- Aceste 44pcs biciclete de reparații sunt special concepute și fabricate pentru biciclete de întreținere și reparații.Acesta conține toate instrumentele necesare, cum ar fi 17 diferite chei, 5 prize diferite, etc. 【Pentru cele Mai multe Biciclete】- este foarte usor de folosit pentru cele mai multe regulat cu bicicleta servicii, cum ar fi demontarea pinioane, schimbarea pedalier, eliminarea lanț, de adaptare a vorbit, reparare anvelope și așa mai departe. 【Tratate termic】- Toate cheile și prize sunt realizate din oțel de înaltă calitate și au fost supuse bun tratament termic.Duritate mare, rezistență bună, poate fi folosit pentru o perioadă lungă de timp, fără deformări sau rugina. 【User Friendly de Design】- Toate instrumente de metal au fost debavurate, care nu va doare mana.Non-alunecare mâner vă permite să funcționeze mai liber.Detalii perfecte reflecta o calitate excelentă. 【Ușor pentru a Stoca】- Cu un robust, cutie de depozitare, biciclete instrumente de întreținere sunt ușor pentru a stoca și transporta.Este un kit de mare pentru orice bicicleta proprietar, mai ales incepatori mecanic.Caracteristici : 1. 44pcs instrumente de reparații de biciclete sunt complet în caietul de sarcini, potrivit pentru biciclete de întreținere și reparații. 2. Acesta poate fi folosit pentru demontați roata libera, schimba pedalier, elimina lanț, reparare anvelope și așa mai departe. 3.Fabricat din oțel de înaltă calitate și bine tratate termic, poate fi folosit pentru o perioadă lungă de timp, fără deformări sau rugina. 4.Burr-free și non-alunecare mâner, ușor de operat. 5.Instrumente sunt ușor pentru a stoca și transporta într-un robust, cutie de depozitare. 6.Este un kit de mare pentru orice bicicleta proprietar, mai ales incepatori mecanic.Caietul de sarcini : denumire Produs : 44pcs profesionale de reparații de biciclete instrumente Material : Otel si plastic dimensiune Pachet : 32.5×25×7cm/13×10×2.8 în greutate Pachet : 3 kg/6.7 kg lista de pachete : 1 × cheie Reglabilă 1 × cârlig Coada cheie 1 × Pedala de chei 1 x cheie Pinioane 7 × cheie Allen(2/2.5/3/4/5/6/9mm) 1 × pedalier cheie 3 × Dublu end wrench(8/10/13/14/15/16mm) 1 × pedalier cheie 1 × Vorbit cheie 1 × Pinioane maneca 1 × Angrenaj instrument de demontare 1 × Pătrat bielei 4 × Maneca(8/9/10 mm,1/4") 1 × Lanț de demontare 1 × presiunea în Anvelope pen 4 × Șurub bit 1 × Pătrat pălăria 3 × levier 1 × Lipici 1 × Mare de anvelope patch 2 × Mijlocul anvelope patch 2 × Mici anvelope patch 2 × Furtun 1 × Anvelope fișier 1 × Storge Caz.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!