• Nuevo
Corespondență Tuburi cu Caps - Premium Kraft Tuburi de Carton pentru corespondență - Transport Tuburi pentru Postere de Dimensiuni 2 x 22 (5)

Corespondență Tuburi cu Caps - Premium Kraft Tuburi de Carton pentru corespondență - Transport Tuburi pentru Postere de Dimensiuni

clasificat:
RON 31.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

SCURTA DESCRIERE : Premium Kraft, Tuburi de Carton pentru discuții cu alb capace la ambele capete - 2" x 22" - Pachet de 5. PUTERNIC ȘI DURABIL : Tuburi Noastre sunt construite cu putere în plus spirala rana pal, astfel încât tubul este durabil și deține elementul interior de siguranță pentru călători.BINE SIGILATE : Cu capace albe de la ambele capete ale tuburilor, puteți fi siguri că produsele vor fi bine închise în interiorul tubului.UTILIZĂRI : Aceste cazi sunt mari pentru transport afișe, planuri și mini laminate-up elemente, acestea sunt, de asemenea, o mare pentru organizarea & păstrarea documentelor în condiții de siguranță!.Rapid de transport gratuit! 100% SATISFACTIE GARANTATA!.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!