• Nuevo
31.8 Biciclete Stem Reglabil 0-60 Grade Biciclete Stem Ghidon Riser Extender pentru Road Bike, Mountain Bike, MTB, BMX (se Potrivesc Doar 1.25/31.8 mm Ghidon)

31.8 Biciclete Stem Reglabil 0-60 Grade Biciclete Stem Ghidon Riser Extender pentru Road Bike, Mountain Bike, MTB, BMX (se Potrivesc

clasificat:
RON 39.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

Puteți reveni acest produs pentru orice motiv : nu există taxe de transport.Elementul trebuie să fie returnate în stare nouă și nefolosite.Du-te la Ordinele Dumneavoastră de a începe returul.Imprimare revenirea etichetă de expediere.Nava asta!.Puteți reveni acest produs pentru orice motiv : nu există taxe de transport.Elementul trebuie să fie returnate în stare nouă și nefolosite.Du-te la Ordinele Dumneavoastră de a începe returul.Imprimare revenirea etichetă de expediere.Nava asta!. ★ Vă rugăm să confirmați ghidon bicicleta diametru 31.8 mm (1-1/4") înainte de a comanda!!!În caz contrar, elementul nu este potrivit pentru bicicleta ta. ★ Biciclete stem este robust, bine conceput și ușor de ajustat, care este de preferat pentru eliminarea ghidon stem și schimbați-o cu un unghi diferit. ★ Instalarea este ușor, deoarece specificatii au fost reprezentate cu exactitate.Există un "grad de unghi" indicator pe părțile adiacente pentru a vă permite să setați îngerul tău corect.Tulpina are o deschidere care vă permite să vedeți în cazul în care mânerul bar este poziționat. ★ Aceasta este o destul de frumos coloană, bun reglați-capacitatea.În funcție de grosimea de ghidon, poate fi necesar să instalați un shim.Asigurați-vă că utilizați lipici pe fire dacă te relaxezi. ★ Utilizați reglabil stem pentru a realiza o mai confortabilă poziție de echitatie, durerea cauzată de configurare originale din umeri/brate/spate au trebuit să fie corectate.Acest stem și o coloană ghidon făcut truc, vă permite să stai mai mult în poziție verticală pe biciclete, care este mai bine pentru spatele tau.Notă : .Se Potrivesc doar Pentru 31.8 mm (1.25") Handlebar Only se Potrivesc Pentru Furca Diametru 28.6 mm (1-1/8").Tulpina nu este potrivit pentru biciclete GIANT cu 31.8 mm furca diametru.Mai Multe Opțiuni : . 25.4 mm (1") Ghidon cu Diametrul de Biciclete Stem : vă Rugăm să căutare B077 JXCKB335mm Ghidon cu Diametrul de Biciclete Stem : vă Rugăm să căutare B08 D6 D513 C.Cum pentru a măsura ghidon dimensiune : .Verificați diametrul original stem, pentru a alege aceeași dimensiune ca originalul diametru.Măsurați diametrul exterior al ghidon cu șublerul sau cu rigla.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!