• Nuevo
Beauthom Laptop Pat Birou Portabil de Bambus micul Dejun servit la Pat Masă Tava cu Reglabil Suport pentru Laptop și Picioare Pliante pentru Biroul de Acasă/ Citit/ Scris/ Alimentatie (21.6x13.7)

Beauthom Laptop Pat Birou Portabil de Bambus micul Dejun servit la Pat Masă Tava cu Reglabil Suport pentru Laptop și Picioare

clasificat:
RON 52.78

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

【Manual de Lustruit și de Mediu Prietenos】 Fabricata din bambus 100% lemn, fara vopsea miros, mediu prietenos, și au o suprafață netedă de lustruit și de suprafață naturale la atingere.Acest laptop poala tava va oferi un aspect elegant și elegant pentru casa ta, birou sau hotel.Între timp la fel de durabil ca lemnul masiv. 【Reglabil pe Înălțime și Unghi】laptop pat tava are picioare reglabile pe lungime de 8,9"~12.4" și separat 4 poziții de înclinare de la 3,5"~6.3 " pentru a vă oferi o experiență mai bună de vizionare în timp ce navigarea, scriere, citire sau de a manca. 【Nou și Unic de Design】Există un mic sertar pe partea dreaptă de poala tava pentru stocarea bucăți mici, cum ar fi pen, notă pad, telefon sau USB.Echipat un deflector care pot fi decolare, prevenirea laptop alunecarea.Pliabil și extinderea picioare pentru depozitare ușoară. 【Multi-Funcțional Masă Laptop Tava】puteți folosi bambus birou laptop în multe locuri și în mai multe moduri.Folosit pentru navigarea pe Internet cu computer, utilizați-l pentru a manca alimente, desen, lectură, fac temele pe pat, canapea, podea, masina, etc.Foarte convenabil pentru a muta în orice cameră din casă. 【Serviciu Garantat】Dacă există orice problemă cu această achiziție, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Nostru prietenos și profesionist de servicii pentru clienți va răspunde la tine în termen de 24 de ore.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!