• Nuevo
Rășină epoxidică Pigment 24 Culori Lichid Vopsea Rășină,Rășină Pigment de Culoare pentru UV Rasina de Colorat, Rășină de Luare de Bijuterii - Foarte Concentrat Rasina UV Colorant pentru DIY Arta,Artizanat,Vopsea 0.35 oz/buc (Culori 24)

Rășină epoxidică Pigment 24 Culori Lichid Vopsea Rășină,Rășină Pigment de Culoare pentru UV Rasina de Colorat, Rășină de Luare de

clasificat:
RON 33.78

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

Culori frumoase - 24 Culori lichid translucid rășină coloranți, cu concentrație mare de colorat, face rășină de artă posibilitatea să se amestecă și se potrivesc culorile la voi, fiecare rășină este 0.35 oz/10m L, Non-Toxic, fara Gust.DIY Este Utilizat pe scară Largă - acești pigmenți rășină poate fi folosit pentru bijuterii rășină de producție, obiecte de artizanat, decoratiuni, cutii de depozitare, producție de bijuterii, cheie lanț de producție, numărul de casă de producție, accesorii de îmbrăcăminte sau alte DIY artizanat coloranți.Ușor De Utilizat - Doar o picătură sau două picături în rășină la voi, se amestecă Rășină Epoxidică și rășină lichidă colorant și se va rapid de siguranțe și atașați la materialul de rășină, așteptați pentru a vindeca, pentru a completa perfect de lucru.Nuanta perfecta de Fiecare Dată - puteți crea modele fermecatoare în cristal clar rășină epoxidică.(ATENȚIE : Adăugarea de prea mult cerneluri va afecta răsină). 100% Garanție de Bani Înapoi - Dacă aveți orice întrebări sau probleme cu privire rășină epoxidică de colorat,vă rugăm să trimiteți un mesaj către Vânzător și vă Vom răspunde în termen de 24 de ore.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!