• Nuevo
Rășină epoxidică-32OZ Kit de Rășină, Rășină Epoxidică de Cristal Clar-Nu Îngălbenirea și Nici o Bulă de Auto Nivelare Ușor se Amestecă 1:1 Turnare & de Acoperire pentru DIY Bijuterii de Luare de Arta de Rășină și Rășină Epoxidică (32oz)

Rășină epoxidică-32OZ Kit de Rășină, Rășină Epoxidică de Cristal Clar-Nu Îngălbenirea și Nici o Bulă de Auto Nivelare Ușor se Amestecă

clasificat:
RON 59.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

♥【Lucios e mai gros si seturi mai lent.Când cald, mai subtire si seturi mai repede.Atunci când materialul sau condițiile de lucru sunt mai jos 70°F, UNOKKI rășină epoxidică poate deveni prea vâscos pentru a în mod corespunzător de eliberare a aerului și la nivel de sine.De lucru în condiții sau cu material de peste 80°F, rășină epoxidică poate prea repede și să devină prea fierbinte și exotherm, care ar putea duce la galben, denatura sau crack.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!