• Nuevo
4buc Fibra de Carbon Portiera Fata/Spate, Praguri Placa de Protecție, Reflectorizantă Autocolant Decorativ Usa de Intrare Garda Pragul Ușii Scratch Pad Film (Înlocuitor pentru M)

4buc Fibra de Carbon Portiera Fata/Spate, Praguri Placa de Protecție, Reflectorizantă Autocolant Decorativ Usa de Intrare Garda Pragul

clasificat:
RON 35.94

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

√ [Ambalaje] : 4 * mașină de prag (2 usi fata, 2 usi spate). √ [Materiale de înaltă calitate ] : Acest produs este fabricat de înaltă calitate negru material de fibra de carbon, căldură /frig, rezistență,rezistență la abraziune, anti-îmbătrânire, rezistent la apa,durabil, flexibil, și flexibil.Nu este ușor să rupă, chiar dacă călcată în picioare de multe ori, murdar și se șterg ușor. √ [Anti-zero ] : anti-alunecare, design, groove design anti-alunecare pentru funcția de aceasta fibra de carbon negru capac de protecție poate proteja în mod eficient ușa plăcii de prag.oferă protecție atunci când urcă și coboară din mașină pentru a menține vehiculele de suprafață vopsea perfect. √ [Easy pentru a instala] : Nu de foraj și de sudare necesare, fără daune pentru vopsea de vehicule, simplu și convenabil pentru instalare.Fiecare garda placa vine cu 2 benzi bandă dublu adezivă pe partea din spate, care poate fi bine fixat și blocat permanent.Lacrima bandă dublu-adezivă de film, doar lipi cu grijă pe pragului de ușă. √ [100% Satisfacție] : material de Bună calitate, ține de conducere în condiții de siguranță!Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă orice întrebare!.Culoare : înlocuire pentru M.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!