• Nuevo
Elemake De Intrare Fără Cheie Buton De Ușă De Blocare Zăvor Tastatura Mecanice Din Oțel Inoxidabil (Cod De Trecere + Cheie, O Mai Mare Securitate)

Elemake De Intrare Fără Cheie Buton De Ușă De Blocare Zăvor Tastatura Mecanice Din Oțel Inoxidabil (Cod De Trecere + Cheie, O Mai

clasificat:
RON 84.20

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

100% Banii înapoi garanție, vă rugăm să ne contactați dacă există orice problemă de calitate.Nu se încuie automat, nu aveți nevoie să introduceți codul de trecere din nou și din nou. (Acest lucru poate fi o pro sau contra in functie de nevoile tale). 100% Mecanice (Nici un risc de baterie descărcată), din Oțel Inoxidabil 304 zăvor de blocare, puteți utiliza parola sau cheia de blocare/deschide, este foarte dificil de a deschide.Potrivit pentru standard pregătit usi, maxim găuri de sondă cu diametrul de 2-1/8" (Potrivit pentru lemn sau metal grosime usa de 1.38-1.96 inch), ambele cu mâna stânga/dreapta și spre interior/exterior deschidere usi.Combinație poate fi între 4 și 8 cifre (nu se repeta), vă Rugăm să fie remarcat că o combinație de cod poate fi folosit în orice ordine.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!