• Nuevo
GreenCart Ușor Cosul de Cumparaturi cu Reutilizabile și Pliabil 3 Pungi de Cumpărături Ușor pentru Cumpărături și care Transportă Alimente în Magazin (Rama de Argint + 3 Verde Coșuri)

GreenCart Ușor Cosul de Cumparaturi cu Reutilizabile și Pliabil 3 Pungi de Cumpărături Ușor pentru Cumpărături și care Transportă

clasificat:
RON 459.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

✅ Compact și Ușor : Ușor de asamblare, acest cărucior pliabil este marimea perfecta pentru orice gospodarie.Usor, dar robust, utilitatea coș se pot potrivi grămezi de obiecte, de până la 100 kg.Mai bine încă, acest cos este proiectat pentru a plia plat, astfel încât acesta nu va lua valoroase cameră în casa ta sau un apartament.Funcționale și eficiente de proiectare sunt două dintre principalele noastre priorități la Green Cart cu roți. ✅ Pandemie : Soluția Noastră Green Cart este o soluție foarte bună în aceste fara precedent de ori.Ai propriul magazin alimentar cărucioare pentru alimente, prin urmare, nu aveți nevoie pentru a atinge căruțe rulant utilizate de către alte persoane care au vizitat magazinul alimentar înainte de a vă. ✅ Design pliabil : metalice pliabile de rulare utilitate căruciorul se pliază plat, permițându-vă pentru a stoca cu ușurință oriunde doriți.Datorită ușor și pliabil cosul de cumparaturi, este perfect pentru utilizarea pe drum.Acest pliabila cos de cumparaturi cu roti este suficient de mic pentru a se potrivi cu ușurință în interiorul portbagajul mașinii tale făcându-l perfect pentru utilizare atunci când fac cumpărături. ✅ Cameră de Economisire Coș Alimentar : inginerii Noștri au proiectat acest ori-capabil de depozitare coș cu 3 saci, pentru a separa alimentele în funcție de preferințele dumneavoastră și ușurința de a transporta bagajele la mașină și la bucătărie, termo sac va păstra la rece și produse congelate până când ajunge acasă.De asemenea, saci de drastic reduce utilizarea de pungi de plastic și să păstreze mediul curat de hârtie, pungi de cumpărături. ✅ De înaltă Calitate : Acest rulare depozitare coș făcut de înaltă calitate din Aluminiu durabil.A Antirugină Umanizat extins spuma capacul de pe balustradă, moale și non-alunecare mâner confortabil.Acest lucru ușor și pliabil robust coș de cumpărături cu pungi de cumpărături nu este doar pentru cumpărături în magazine alimentare.Noastre grele verde cos face pentru o mai practică și eficientă alternativă la coșuri de rufe, căruțe alimentare, și mai mult.Culoare : Rama De Argint + 3 Verde Coșuri.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!