• Nuevo
LIOYUHGTFY Unic și Magic Metal Moară de vânt Solar Wind Spinner Multi-Culoare Messier Sezon de Iluminat cu LED Moară de vânt Solar Powered Minge de Sticlă Vânt Sculptura 915(Culoare:Albastru;Dimensiune:73in)

LIOYUHGTFY Unic și Magic Metal Moară de vânt Solar Wind Spinner Multi-Culoare Messier Sezon de Iluminat cu LED Moară de vânt Solar

clasificat:
RON 91.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

Construit pentru a rezista la orice vreme, solidă teren de joc și vânt lame noastre cinetică vânt din metal rotative dotate cu un periat finisaj strat.Solar wind spinner are o solidă construcție metalică cu dual vânt mișcare.Cele două niveluri lame lin se rotesc în direcții opuse pe rulmenți sigilate.Usor de asamblat si nici cabluri suplimentare.Pur și simplu poziționați în aer liber într-o locație însorită, folosind țăruș de metal.Relaxare pentru a viziona în timp ce petrece timp în afară, pe verandă sau în curte.Ar arata uimitor in orice gradina sau curte - un cadou ideal.Cu funcționalitatea modernă cu perioada de farmecul nostru durabil vânt rotative au o stabilitate miza la baza pentru a asigura ferm plantate pentru zilele cu vant puternic.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!