• Nuevo
YIONEE câine de Câine de Transport Transport Reflectorizante Câine Transport Reglabil Centura Pas în Câine LeashDog Ham Ham Ham Reflectorizant(de Culoare:Portocaliu,Dimensiuni:Mijloc)

YIONEE câine de Câine de Transport Transport Reflectorizante Câine Transport Reglabil Centura Pas în Câine LeashDog Ham Ham Ham Reflectorizant(de

clasificat:
RON 40.20

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

Anti-zero cablaj tehnologie și personalizate cusute înveliș de design pentru a proteja animalele de companie de treierat din cauza frecare dintre curea pe câine piept si picioare pentru confort și inovatoare de manipulare de repede în sus și în jos capul funcție.Foarte potrivit pentru căței și câini de talie mică.Ideal pentru câini de formare sau de câini care au tendința de a trage.Partea din spate este foarte potrivit pentru o zi de plimbări, jogging, drumetii, etc. Nu trage, nu sufocare, non-pull hamul este special conceput pentru a face mersul pe jos câinele în siguranță.Utilizați un piept clip pentru a preveni cainele de tragere în timp ce mersul pe jos, care este perfect pentru câini de formare sau de câini care au tendința de a trage.Partea din spate este foarte potrivit pentru o zi de plimbări, jogging, drumetii, etc. În condiții de siguranță și confortabil-cainele tau poate merge pe acest confortabil ham fiecare zi!.Materiale de înaltă calitate oferă o durată lungă de viață pentru acest soft câine ham.Ușor și ușor de curățat.Banda reflectorizantă ține câinele în condiții de siguranță, atunci când merge afară pentru o plimbare.Dimensiune : mijloc | Culoare : Portocaliu.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!