• Nuevo
Titoclar Arts & Crafts pentru Copii de Varsta 6-12, Apă Marmorat Kit de Vopsea, Cadouri Ideale pentru Copii, Jucării de Crăciun pentru Fete și Băieți cu Vârsta între 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Ani (Vopsea pe Apa, 12 Culori)

Titoclar Arts & Crafts pentru Copii de Varsta 6-12, Apă Marmorat Kit de Vopsea, Cadouri Ideale pentru Copii, Jucării de Crăciun pentru

clasificat:
RON 170.00

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

【Face Neconventionala】Rupă de pictură tradițională modul pe suport de hârtie sau pânză, alege acum o răcoritoare pictura cale - Vopsea..pe apă!De micii artiști vor răsfățați-vă pasiunea lor pentru arta de a Debloca secrete de apă marmorat vopsea kituri și nu vreau să le-a pus jos!. 【Creativitate infinită Șansele】Veni cu mult mai mult decât comune de pe piață, și chiar mai mult decât se așteaptă să găsească! 12 culori de vopsele(16ml), 20 de artă foi(a4), 1 pensulă și pieptene, 3 pini desen, picurator, praf, pensete, lingura de măsurare, și tava manuală..Bogat furnizează originalitatea cu spațiu amplu!. 【Vopsea Imaginatia Ta】Pregăti stratul ➔ Picătură de vopsea în apă ➔ Frotiu creativitatea ➔ se Transferă pe hârtie ➔ Wow,capodopera a fost născut!Pur și simplu urmați instrucțiuni ilustrate și începe crearea stralucitoare opere de artă. 【Calitatea este pe Primul loc】EPMC și nano paste contribuie la culori mai luminoase și mai rapid uscat, care va aduce o mai vie experiență vizuală.Total non-toxic, ecologic și în condiții de siguranță.Doar simt în largul lor, cad în reverie, apoi ingenioasă idee vine!. 【De învățare în Timp ce Joacă】educație Fantastică și jucării stem proiecte foarte recomandat de educație profesională sub formă de cadouri pentru copii de a se dezvolta, cum ar fi creativitatea, imaginația și apreciere artistică în suflet.Contactati-ne pentru o soluție satisfăcătoare dacă aveți orice problemă, vă promit o soluție satisfăcătoare Doar Pentru Tine!.Este sugerat pentru a pregăti pictura lichid noapte înainte de a vă doriți să picteze, pentru a permite suficient timp pentru a se dizolva, care durează aproximativ 3-5 ore.Soluția preparată pot fi stocate într-o sticlă închisă ermetic într-un loc răcoros și uscat pentru următoarea utilizare. (Nu mai mult de o lună ).Vă rugăm să citiți cu atenție instrucțiunile înainte de a începe.Recomandat De Educație Profesională, Atât Pentru Acasă Și în Clasă - Doar ține copiii departe de telefoane inteligente și cultiva gustul lor în proiecte de artă.Este sugerat pentru a pregăti pictura lichid noapte înainte de a vă doriți să picteze, pentru a permite suficient timp pentru a se dizolva, care durează aproximativ 3-5 ore.Soluția preparată pot fi stocate într-o sticlă închisă ermetic într-un loc răcoros și uscat pentru următoarea utilizare. (Nu mai mult de o lună ).Vă rugăm să citiți cu atenție instrucțiunile înainte de a începe.Recomandat De Educație Profesională, Atât Pentru Acasă Și în Clasă - Doar ține copiii departe de telefoane inteligente și cultiva gustul lor în proiecte de artă.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!