• Nuevo
HIMI Guașă Vopsea Set, 24 Culori x 30ml Unic Jeleu Cupa Design cu 3 Pensule și o Paletă într-o geantă Perfectă pentru Artiști, Studenți, Guașă Opac Pictura in Acuarela (Verde)

HIMI Guașă Vopsea Set, 24 Culori x 30ml Unic Jeleu Cupa Design cu 3 Pensule și o Paletă într-o geantă Perfectă pentru Artiști, Studenți,

clasificat:
RON 108.40

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

24 DURATĂ de CULORI VIBRANTE : fiecare culoare are 30 de ml de conținut mare.Fiecare vopsea are un fantastic consistență groasă, care va păstra pensula sau spatula de mărci și de a oferi munca de textură strălucitoare.VOPSEA de ÎNALTĂ CALITATE PERII Extrem de rezistent, perii, 2 televizoare sfat perii și 1 vârf rotund perie, perfect pentru guașă pictura.De la cele mai mici detalii de la cel mai mare strat de aplicații, fiecare accident vascular cerebral va veni la viață.Hassle-free de pictura pentru casa, locul de muncă, școală, și de călătorie.DESIGN NOU : Actualizat unic jeleu cana cu design excelent etanșare capac va ține vopsele guașă umed și cremoasă pentru o mai bună artist pictura, portabil jeleu cupa dimensiunea perfectă pentru pictură în aer liber.Actualizat tocul are o pen tray, puteți pune periile în ea.De ÎNALTĂ CALITATE de PIGMENT : Toate vopselele sunt groasă și cremoasă nu transfere sau să devină tulbure, poate fi diluat cu apă din abundență, nu cracare sau se prăbușește când se usucă de vopsea.Frumoase și practice de culoare selectați cu bere conținut, mai ales pentru exercițiu de zi cu zi. 100% SATISFACȚIE de SERVICII : Fabricate din pigmenti de calitate și sunt concepute pentru artiști, arta pasionati, și studenți.În condiții de siguranță, non-toxice, conform certificatelor de siguranță : U. S. ASTM D-4236 & UE EN71. 100% banii înapoi dacă nu ești complet mulțumit.HIMI 24 Culori Guașă Vopsea Set.Guașă vopsea este format din pigmentul natural, apă, agent de legare, de obicei gumă arabică sau dextrină, care este proiectat pentru a fi utilizat cu opac metode de vopsire.Perfect pentru artiști comerciale pe afișe, ilustrații și alte lucrări de proiectare.Similar cu acuarelă, guașă pot fi re-umezit si se usuca cu un finisaj mat, iar vopseaua poate deveni infuzat cu suport de hârtie.Similar cu acrilice sau vopsele de ulei, care este utilizat în mod normal în opac stil de pictură și se poate forma un strat superficial.Cel Mai Bun Cadou.În HIMI guașă vopsea set poate face pentru cel mai apreciat cadou pentru fiecare artist și, în general, toată lumea care iubește pictura!Mare, de asemenea, pentru zilele de Naștere, de Crăciun și de ziua Recunoștinței, de Absolvire și de Back-to-Școală toate celelalte Sărbători!Călătorie Inspirat de Arta, acest set de înaltă calitate, guașă pigmenți.Grafic Perfect pentru DIY, invitatii de nunta, felicitări, citate, blog-uri, postere și more.Specification : .Net Greutate : 30 ml/Unitate.Greutate : 2.8 kg.Dimensiune : 10.2x4.9x1.6.Pachetul Include : . -24 Jeleu Cupa Vopsele Guașă. -3 Pensule. -O Paleta De Culori. -Un Caz Portabil.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!