• Nuevo
Ortho WeedClear erbicid pentru Peluze Gata Să-Spray: Tratează până la 16.000 de mp. ft., Nu va Afecta Iarba (atunci Când este Utilizat ca Regia), Ucide Păpădie și Trifoi, 32 oz.

Ortho WeedClear erbicid pentru Peluze Gata Să-Spray: Tratează până la 16.000 de mp. ft., Nu va Afecta Iarba (atunci Când este Utilizat

clasificat:
RON 53.80

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

Utilizați Ortopedie Weed Clear erbicid pentru Peluze Gata Să-Spray pentru a ucide buruienile jos la radacina, fara a afecta gazonul (atunci când este utilizat ca regia); vei vedea rezultate vizibile în câteva ore.UCIDE BURUIENILE : Acest gazon cu ierbicid ucide peste 250 de buruieni comune, inclusiv păpădia, trifoiul, poison ivy, chickweed, și dollarweed (vezi eticheta produsului pentru a finaliza iarba lista).Masina de UTILIZAT : Acesta conține trei ingrediente dovedite ca țintă comună buruieni gazon, astfel încât acesta nu va afecta iarba (atunci când este utilizat ca regia).PUTEȚI VEDEA REZULTATELE : rezultate Vizibile în ore; impermeabil la 1 oră după uscare; oamenii și animalele de companie pot intra în zona tratată după pulverizare s-a uscat.UȘOR DE UTILIZAT : Pentru a aplica, conectați-vă furtun de gradina pentru stropitoare și set duza pentru setarea dorită.Dimensiune : 32 oz. | Stil : Gata pentru a Pulveriza.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!